Pray 4 Norway!

Greatings Readers! Ni ser att inget har skrivits på sistone. Det är lite p.g.a. oss själva och bland annat så bloggades det inte så mycket för att små "hedra" det som hänt i Norge. Ni har väl hört talas om det hoppas jag? Hemskt.


Den 22 Juli, utsattes Norge för sorg. Det var då bombdådet som var riktat till den norska regeringen. Sedan åker han även över till ön Utöja och skjuter ihjäl ungdomar samt. vuxna som varit på ett läger. Han var utklädd till polis och sa att han skulle informera om bombdådet i Oslo, det var då han började skjuta iskallt. Han säger att han var tvungen.


Egena tankar
Jag fattar inte hur man kan göra något så kallt och avskyvärt. "Han var tvungen", det finns inget försvar som låter så  i detta tillfälle. Det måste ha slagit knut någonstans uppe i hans huvud, för det krävs en mycket sjuk människa till att göra något sådant här. Det finns verkligen inga ord för hur det här har kunnat hända, det ska inte ens hända. Mänskligheten skapades som något vackert, men det är förvandlat till idioti och något djävulskt sen en lång tid tillbaka. Hans fullständiga namn är inte ens värdigt och säga. Tycker synd om hans mamma och pappa samt släkt och vänner, som inte fattar , liksom oss andra, hur detta har kunnat hänt. Jag vet att detta inlägg kommer sent, men har velat vänta med & skriva det tills allt blivit nerlagt ett tag.

Mina tankar och min respekt går till alla som förlorat nära och kära i Norge, både i Oslo och Utöja.
Jag vill avsluta med och säga, till alla offren,
Vila I Frid, ni är saknade.

PrAyINg 4 NoRWAy! xoxo 'J'
bild från google.

Ni har väl inte missat att Saade kommer till Gröna Lund?

En av fjolårets mest populära konserter på Grönans scen stod Eric Saade för. I år är han tillbaka och har med sig en vinstlåt i fickan, just det, Popular. Om det blir vatten eller krossade rutor på scen denna sommar får vi väl ta och se! Ta och åk till Gröna Lund i Augusti så kan ni kika på snyggingen! ;)
Datum: 25/8 Tid: 20:00
Plats: Stora Scen, Gröna Lund
Pris: 180 kr i entré mellan kl 18.00-20.30________________
(är man där innan det klockslaget så är priset original: 90 kr)

xoxo "J"

Vanessa's lockar avklippta!

Vanessa Hudgens, har klippt av sig sitt vackra lockiga hår! För hennes roll i filmen "Gimmie Shelter", där hon spelar en gravid och hemlös tonåring, tog Vanessa fram saxen och klippte av lockarna. Den nya frisyren är ganska söt, men jag tycker hon passade bättre i långt. Lite beröm ger vi henne ändå, det här visar att hon tar sina roller riktigt seriöst! Men vad tycker ni om VH's nya hår? Hiss eller diss?
xoxo "J"

GRATTIS TILL GULDET JAPAN!


Fulltsatt på läktaren var det när Japan blev världsmästare för första gången någonsin efter en sanslös dramatik i finalen mot USA.
Klockan hade tickat upp mot 69:onde minuten då inhopparen Alex Morgan, USA, tog en löpning i djupled och fick bollen från mittfältet. Hon avslutade löpningen med högsta klass genom att sätta bollen i det bortre hörnet med vänsterfoten. Bara 10 minuter senare kvitterade Japan, då Aya Miyama utnyttjade tafatt agerande i försvarsspelet och petade in 1-1. Strax innan slutet på den första förlängnings kvarten presenterade sig den 21-åriga Alex Morgan igen, den här gången tog hon sig förbi på vänsterkanten och slog in den mot Abby Wambach, vars nick gick in i mål och det blev 2-1. Men Japan gav inte upp, dock så kom 2-2 målet väldigt sent in på andra förlängningskvarten. Då Homare Sawa, lagkaptenen, Japan, klackade in den så elegant efter en hörna. Hon tog finalen till straffar. Då tog Ayumi Kaihori över hjälterollen genom att rädda 3 straffar. Saki Kumagai avgjorde finalen när hon placerade in Japans tredje straffmål i nättaket och vilt jubel utbröt.


Mina egena tankar lyder:
Japan var värd guldet efter deras hårda slit. Allra roligast var att de aldrig tagit sig såhär långt och sedan går de och vinner VM GULD. Det är ganska otroligt. Dock tycker jag inte att Solo, USA's målvakt skulle ha fått pris för bästa målvakt p.g.a. attityden samt att Japans Kumagai stod och agerade mycket bättre i målet. Jag tycker att det är kul för damfotbollen att den blivit större än vad den varit. Stjärnan i hela finalen tycker jag var Homare Sawa, en utmärkt lagkapten som även fick guldskon.
Även ett stort grattis till USA för silvret och hemma laget Sverige för Bronset då dom vunnit över Frankrike!

xoxo "J"

Britney tour 2011


Britneys senaste besök i Sverige med turnén Circus, verkar ha fått Britney att öppna upp ögonen för Sverige. Redan i Oktober är stjärnan tillbaka i Sverige med sin nya turné Femme Fatale. Tisdagen den 11 Oktober besöker hon Malmö Arena och söndagen den 16 Oktober är hon på besök i Stockholm och Ericsson Globe Arena.


xoxo "N"


Posh & David = Justine?

Äntligen har den efterlängtade Beckham-bebisen anlänt! Enligt familjens taleskvinna, födde Victoria en frisk liten tjej i Los Angeles på söndagsmorgonen (10/7), och lilltjejens äldre bröder Brooklyn, Romeo och Cruz var alla superglada över att få välkomna henne till familjen.

Vi har inte hört något om hennes namn ännu, men om det var upp till Romeo så skulle hon få det högst graciösa namnet "Justine Bieber Beckham". Om vi ska vara helt ärliga dock så tror vi inte att varken David eller sönerna kommer att ha något att säga till om på den punkten. Victoria har väntat på denna lilla tjej i över ett årtionde, så hon har förmodligen krävt att hon får bestämma exakt allting babyrelaterat!
här hittar ni källan.
xoxo "J"

1:a Inlägget

Tjena! Vi är två brudar som starat bloggen för att skriva smaskiga saker om kändisar. Som ni säkert redan ser på den nuvarande headern så lär vi nog mest skriva om den sexiga Eric Saade och flickidolen Justin Bieber.
Bloggen under renovering. Välkomna tillbaka!
xoxo "J & N"

RSS 2.0